Μανικιούρ & Πεντικιούρ Στο Σπίτι

Όπως ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα, έτσι και τα χέρια μας χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα για να διατηρούνται υγιή, νεανικά και όμορφα. Ένα περιποιημένο χέρι, εκτός από γοητεία, είναι και η εικόνα της προσωπικότητάς μας. Αναπόσπαστο μέρος της περιποίησης των χεριών αποτελεί φυσικά η φροντίδα των νυχιών. Στην Ελλάδα σήμερα γυναίκες και άντρες επισκέπτονται εξειδικευμένα ινστιτούτα νυχιών με σκοπό την περιποίηση των άκρων τους από καταρτισμένους τεχνίτες.

Οι ρυθμοί της ζωής μας και ο λιγοστός ελεύθερος χρόνος που έχουμε στη διάθεσή μας σήμερα μας οδηγούν στο να περιποιούμαστε τα άκρα μας (νύχια) μόνοι μας. Οι κίνδυνοι, όμως, από μια περιποίηση στο σπίτι είναι πολλοί. Ακόμα και ένας λάθος τρόπος κοψίματος νυχιών μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, όπως παρανυχίδες, μόλυνση, φλεγμονή ή ακόμη και ονυχοκρύπτωση.

Προτείνουμε βήματα περιποίησης νυχιών σε δάχτυλα που δείχνουν όμορφα και είναι για φίλημα!

Δημιουργώντας το σωστό σχήμα

Με το πινέλο στο χέρι

Πεντικιούρ

Ως στήριγμα του σώματός μας, τα πόδια μας υφίστανται καθημερινά σκληρές δοκιμασίες. Το γεγονός, όμως, ότι είναι συνήθως το πιο παραμελημένο σημείο από πλευράς αισθητικής περιποίησης, εξηγεί καλύτερα γιατί τόσες γυναίκες αισθάνονται τα πόδια τους ταλαιπωρημένα και κουρασμένα. Ωστόσο, εξειδικευμένες μέθοδοι μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση των ποδιών, τόσο ως προς την ευαισθησία τους, όσο και ως προς την εμφάνισή τους. Παρακάτω σας προτείνουμε μια μέθοδο για την ανακούφιση και ευεξία τους:

Πρόληψη ενοχλητικών συμπτωμάτων που εντείνονται με τις υψηλές θερμοκρασίες και τις καλοκαιρινές δραστηριότητες

1. Κάλλοι

Προλάβετε την εμφάνισή τους:

Για να τους μαλακώσετε:

2. Μύκητες

Προλάβετε την εμφάνισή τους:

3. Πρήξιμο και κούραση

Προλάβετε την εμφάνισή τους:

Αντιμετώπιση: